Met DES op Pad

Dierenpark Taman Indonesia 

Ik denk dat vele van jullie mij wel kennen, al is het van gezicht, of van naam. Of misschien hebben jullie 1 van mijn kids zien lopen op de DES.

Samen met het bestuur, probeer ik de DES een van de gezelligste verenigingen te maken, ik geef dus altijd graag mijn ideeën door aan het bestuur 😉

Zo kwam ik bijvoorbeeld op een idee, om weer eens met de DES op stap te gaan, een dag trip! Ik weet vanuit verhalen dat dit in het verleden wel eens met enige regelmaat werd georganiseerd… dus waarom nu niet meer?

Mijn voorstel:

Hoe zouden jullie het vinden, om tegen een gereduceerd tarief naar Dierenpark Taman Indonesia te gaan? Uiteraard mogen “niet” leden ook mee, maar dan tegen een ander tarief. Welk tarief dit zal zijn is dan nader te bepalen, hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Pas als het bestuur weet of er ‘oor naar is’, kunnen we het een en ander hiervoor opvragen.

Het streven is in ieder geval, mocht er enthousiast op gereageerd worden, om dit volgend jaar in te plannen.

Wij (de DES) zorgen dan voor het vervoer, entree en maaltijd, gewoon een gezellig dagje weg!

Uiteraard ook toegankelijk voor minder valide, mits zij eigen begeleiding hiervoor meenemen. (Denk bijvoorbeeld aan het duwen van een rolstoel etc.)

Maar uw mening of suggesties is belangrijk in deze! Graag hoor ik deze dan ook terug, zodat we hier weer verder mee aan de slag zouden kunnen gaan.

Lieve groetjes,

Charity

-> contact formulier via de website: https://www.des-kennemerland.nl/contact/

-> of via onze Facebookpagina, waar u een bericht kunt sturen: https://m.facebook.com › deskenne…DES Kennemerland – Home | Facebook

-> of per mail via het al bekende e-mail adres